FAQ-TUN

GYIK – Gyakran Ismételt Kérdések

 Keresés

A kereső mezőben: Kereshet terméket az Ön által használt saját termékkóddal a Keresés a termékkódombanra kattintvaA kereső mezőben (cikkszám, termék leírás...) esetén használja az általános keresőmezőt!

 Gyorsrendelő panel

Írja be a cikkszámot vagy a termékkódot. Kattintson a Keresés & Hozzáadásra ikonra, hogy megbizonyosodjon, hogy a megfelelő termékeket megtalálta, majd kattintson a Végeztem, hozzáadás a kosárhozra. Másolja ki a dokumentumából és Illessze be a következő formában: Cikkszám, Darabszám (pl.: 3101683, 5) Töltsön fel egy CSV fájlt a Gyorsrendelő panelre. Az első oszlopa a cikkszámot vagy az Ön saját termékkódját tartalmazza a title_product code cím alatt, a második oszlop pedig a darabszámot a a qty cím alatt. Ne feledkezzen meg a címekről!


Vásároljon Okosan!

Hasonlítsa össze termékeinket a Megjelölés összehasonlításhoz mező kipipálásával. Ha kiválasztotta az összehasonlítani kívánt termékeket, kattintson az Összehasonlítás gombra.

 Nem találja a keresett terméket?

Hasonlítsa össze termékeinket a Megjelölés összehasonlításhoz mező kipipálásával. Ha kiválasztotta az összehasonlítani kívánt termékeket, kattintson az Összehasonlítás gombra.
 Kapcsolódó tételek

Megtalálhatja kapcsolódó vagy alternatív termékeinket a termékoldalak alján.

 Saját Listák

Rendezheti a tételeket Listák használatával, megoszthatja azokat, és rendelést adhat le a teljes listára vonatkozóan vagy az abból kiválasztott elemekből. Létrehozhat egy listát, majd hozzáadhat tételeket az adott termékoldalakról vagy a Saját fiók - Saját listák menüből

Termékoldal:


My Account- My Lists:

 Korábbi rendelések & Nyomonkövetés

Láthatja az összes megrendelését és ellenőrizheti azok állapotát. Továbbíthatja e-mailben, letöltheti, kinyomtathatja vagy megrendelheti ugyanazokat a tételeket (teljes lista vagy tételek kiválasztása). Ezenkívül nyomon követheti szállítását.

 Felhasználók létrehozása & kezelése

Létrehozhat alfelhasználókat (alkalmazottak), beállíthatja számukra költségvetést, jóváhagyási folyamatot és különféle jogokat.

Saját fiókból – Felhasználók kezelése